Od leta

1965

V Žužemberku, ob mogočnem gradu in reki Krki stojita domači gostilni, v kateri se trudimo, da bi ambient in ponudbo približali prav vsakemu našemu gostu. V redni ponudbi vam vsak dan postrežemo s tipično slovensko hrano, domačim kruhom, z gotovimi domačimi jedmi, jedmi z žara, testeninami, picami, velikim izborom solat, domačimi sladicami kot so jabolčni zavitek, jabolčna pita in ostalo. Poleg drugih jedi so naša specialiteta domači narezki, tatarec dimljenega krapa, divjačinska pašteta, štruklji in postrvi z reke Krke. V času letnega vrta vam nudimo tudi odličen točen sladoled. Ker pa jedilnik radi popestrimo, vam nudimo tudi tedensko posebno ponudbo, katera pa vsebuje jedi, ki niso v jedilnem listu. Vsak delovni dan vam nudimo kosila.

Veselimo se vašega obiska! Pri nas imamo odprta vrata vse dni v letu.

Naša zgodba ...

Pogrinjek - Gostilna Zupančič

Lepote

Žužemberka

Organiziramo lahko tudi ogled gradu Žužemberk ter ogled Auerspegove železarne z Dvora.

V neposredni bližini je reka Krka, imenovana tudi "dolenjska lepotica", "zelena lepotica", pa tudi "mirna lepotica". Je najdaljša in najbolj vodnata reka, ki po celi svoji dolžini teče po ozemlju Republike Slovenije.

Na našem trgu se začne tudi zanimiva turistična pešpot Spomin na rimsko cesto. Če boste že na začetku ali pa na koncu poti žejni in lačni, se boste pri nas dobro okrepčali.

... se začne z vašo

Pogrinjek - Gostilna Zupančič

Utrinki iz

GALERIJE

Pri nas se boste dobro okrepčali.